GHAITH KASHKUL er konferencier til gratiskoncerterne i Grønneparken lørdag, den 24. august 2024.

GHAITH KASHKUL er konferencier til gratiskoncerterne i Grønneparken lørdag, den 24. august 2024.

Når Fælleskabet i Grønneparken, UngHolbæk og Rockbæk inviterer alle børn, unge, forældre, bedsteforældre og borgere i Holbæk og omegn til gratiskoncerter i Grønneparken med MGP All Stars, Sandra Hussein og ICEKIID, bliver det med Ghaith Kashkul som konferencier.

Ghaith Kashkul er et vaskeægte naturtalent som har skabt sig sin helt egen stil og stemme på den danske comedyscene. – DR.

Kashkul har på blot få år markeret sig som en af Danmarks mest spændende nye komikere. Allerede efter 1,5 år som komiker forlod han universitetet, da han fik tilbudt sin første stand-up tour, “Der er et yndigt land, MEN”.

Kashkul laver stand-up til alle typer af arrangementer og events, og hans unikke evne til at kombinere humor med emner som danskhed, integration og kulturforskelle har gjort ham til en favorit blandt både publikum og kritikere. Hans alsidighed og popularitet sikrer, at han kan levere underholdning af høj kvalitet til enhver begivenhed, store som små.

Med over 115.000 følgere på sociale medier og 14 millioner visninger på sine videoer, har Kashkul etableret sig som en af landets mest populære og succesfulde komikere.

Kashkul's rejse som komiker er intet mindre end inspirerende.

Født og opvokset i et krigshærget område i Mellemøsten, flygtede han sammen med sin familie til Danmark i håb om en bedre fremtid. Med en barndom præget af krig og uroligheder, var det et kulturchok at ankomme til Danmark, men det var også starten på en ny begyndelse.

Hans materiale er ofte baseret på de kulturforskelle, han selv har oplevet. Med en uforlignelig evne til at gøre det komplekse forståeligt og det alvorlige sjovt, bruger Kashkul sine egne erfaringer som flygtning og tosproget til at skabe jokes, der både underholder og får folk til at tænke. Hans shows er fyldt med skarpe observationer om livet i Danmark set gennem øjnene på en, der har oplevet en anden virkelighed.

På trods af de udfordringer, han stod overfor som tosproget og kulturelt anderledes, fandt Kashkul en unik måde at navigere i sin nye tilværelse på: gennem humor. Han opdagede hurtigt, at hans evne til at få folk til at grine ikke kun var en overlevelsesmekanisme, men også en brobygger mellem kulturer. Med en skarp sans for ironi og et talent for at spotte de absurde sider af både dansk og mellemøstlig kultur, begyndte Kashkul at optræde på små scener og open mic-aftener rundt omkring i landet.

#ROCKBAEK

Følg vores Instagram

@rockbaek_officiel      #rockbaek
📣 Vi er glade for at byde fem nye og superengagerede frivillige velkommen i Rockbæk-sekretariatet! 🎶

Mille, Karina, Niclas, Tine og Sofie er klar til at løfte vores kommende arrangementer til nye højder! OG VI GLÆDER OS! 🤩👌🥳

Send dem lige et 👍 eller 🎉 for at give dem en varm velkomst! 👏

🎵📌Vil du holde dig opdateret på vores spændende events og nyheder? 
Følg med her på profilen @rockbaek_officiel samt på vores facebookside for de seneste opdateringer! 📲✨

___
#rockbækvendertilbage 🤘#rockbæk2025 #rockbæk #rockbaek #frivillige #holbæk #vestsjælland #koncerter #livemusik #musikiholbæk #holbækhandel #holbækkommune #musik #musikevent #festival2025 #Rockbæk25
Vi er i fuld gang med forberedelserne og glæder os til Rockbæk 2025, hvor vi igen slår dørene op på Rockbæk Arena i august til en dag med en masse spændende koncertnavne🤩#rockbæk #rockbaek
En fantastisk dag til Fællesskab i Grønneparken er afsluttet med manér. Rockbæk har været stærkt repræsenteret med frivillige på pladsen. Tusind tak for en fantastisk fest og tak til vores fantastiske frivillige som gør tingene mulige! #Fællesskabigrønneparken #rockbaek

Er du vores nye partner?

Rockbæk tager imod henvendelser om nye partnerskaber.
Ønsker du at blive partner, skal du kontakte Rockbæk på info@rockbaek.com eller via denne formular.

Kontaktinformation

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram